Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinyilatkoztatás!

 

Egy ideje gyűjtöm magamban az erőt, hogy ezt a lépést megtegyem.

Sakura-chan! Igen, régen tetszettél, és bármit megadtam volna, hogy Sasuke helyett engem szeress. BÁRMIT! De az idők változnak. Már nem vagyok az a szentimentális vakarcs, aki agyonvereti magát egyetlen dicsérő szó miatt. Ez az igazság. Egy brutális erőszakos állat vagy!

Hinata-chan! Aranyos, szeretnivaló, értelmes lány vagy. Semmi több. Megleptél a vallomásoddal, és meghatott a Pein-nel szemben tanúsított bátorságod. Évekig észre sem vettem, miként érzel. Hozzád egy figyelmesebb fiú való.

Most fejezzétek be a kalkulálást! Nem kell Sasuke, Kakashi-sensei, Iruka-sensei sem senki!

Nyugalmat akarok és járni tovább a ninja utam!

 

 

 

 

Naruto reggeli orgazmusa!

 

Szerette a feketét, sőt imádta, és ezzel tökéletesen tisztában volt.

Imádta ízlelgetni, felejthetetlen és mennyei volt az érzés, ahogy selymesen a nyelvéhez ért. Beleborzongott az érzésbe, amikor a belsejében szétáradó forróságtól szédülni kezd. Mélyet lélegzett, hogy orrában érezhesse csábító illatát. Felejthetetlen emlékek kúsztak a szürkeállománya sejtjei közé, minden egyes emlék bűnösen kellemes felkavaró érzéssel végighullámozzon a testének milliónyi receptorán.

Minden alkalom végeztével kicsattanó energiahullám öntötte el.

- Mit piszmogsz Naruto? Húzd már le azt a kávét, és induljunk már!

A fiú kiszakadt jólesően mámoros magányából, és a csésze oly sokáig őrizgetett tartalmát magába öntve megindult a rózsaszín hajú lány után.

 

 

 

Konoha PlayTime

 

- Éééééés Kunoichi-jeim és Ninjá-im, játékosunk elérkezett utolsó kérdésünkhöz, amit ha jól megválaszol egész életére elegendő boldogságot nyerhet! Kérdezem tehát játékosunkat Uzumaki Narutót, hogy mit válaszol, mindent eldöntő feladványra?

„Kit választana élete párjául?” – Óó, Ez fogós kérdés, lássuk a két választási lehetőséget!

  1. Hyuuga Hinata. Egy köztiszteletben álló klán sarja, aki amióta csak az eszét tudja, mindig szerelmes volt nevezett versenyzőnkbe. Nyugodt, kedves és csöndes természete miatt eléggé háttérbe van szorulva.
  2. Haruno Sakura. Családja egyke gyermeke, enyhén erőszakos szadista és mazochista jellemmel megáldva. Kezdetektől fanatikus szenvedéllyel lohol csapattársa, Sasuke nyomában...

- Hé! Most meg hova megy a versenyző?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.